Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een blogsectie van mijn site

Deze actie kan worden gebruikt om een van je blogsecties te verwijderen van je site of een externe blogfeed die je hebt weergegeven. Dit is hetzelfde proces als het verwijderen van een sectie in het algemeen.

Opmerking: het verwijderen van je blogsectie heeft geen invloed op je blogposts, categorieën, abonnees, enz. In de blogpostsectie kunnen alleen mensen je posts bekijken. Je moet naar je Dashboard gaan en naar Marketing > Blog als je een blogpost wilt verwijderen .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en blogsectie die je wilt verwijderen en plaats de muisaanwijzer op de sectie die je wilt verwijderen. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven hetHorizontale kebab instellingen menupictogram Instellingenmenu . Selecteer Inhoud in de mobiele app en vervolgens hetVerticale kebab instellingen menupictogram menu.
  5. Selecteer Sectie verwijderen .
    Screenshot van het verplaatsingspictogram in het sectie -instellingenmenu
  6. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je deze sectie echt wilt verwijderen.
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.