Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder e -mails uit je inbox

Als je geen e -mails meer wilt opslaan in Workspace webmail, kun je deze verwijderen of opschonen. Als je e -mails verwijdert, worden ze naar je prullenbak verplaatst. Als je e -mails verwijdert, worden ze definitief verwijderd uit je Workspace Webmail -account.

De stappen voor het verwijderen of opschonen van e -mails zijn afhankelijk van of je de bijgewerkte of de klassieke weergave gebruikt. ( Hoe weet ik welke weergave ik gebruik? )

Bijgewerkte weergave

 1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
 2. Selecteer het e -mailbericht dat je wilt verwijderen of opschonen, of klik op Alles selecteren om alle e -mails in de huidige map te selecteren.
  Selecteer e -mails
 3. Verwijder of verwijder de geselecteerde e -mails:
  • Om de geselecteerde e -mails te verwijderen, klik je op het pictogram Verwijderen.
   Verwijder e -mails
  • Om de geselecteerde e-mails op te schonen, klik je op Meer en kies je vervolgens Bericht (en) opschonen in het vervolgkeuzemenu.
   E -mails opschonen

Klassieke weergave

 • Meld je aan bij je Workspace e -mailaccount, open je product ( Hulp nodig bij het aanmelden? ) En doe het volgende:
  • Om een e -mail te verwijderen, selecteer of open je de e -mail en klik je op Verwijderen .
  • Als je alle berichten in een map wilt opschonen, klik je met de rechtermuisknop op de map en klik je op Berichten opschonen .
  • Als je wilt instellen dat berichten in een map na een bepaalde tijd automatisch worden verwijderd, klik je met de rechtermuisknop op de map en vervolgens klik je op Automatisch opschonen .

   Opmerking: stel automatisch opschonen in om Workspace automatisch e -mails van specifieke e -mailadressen (example@coolexample.com) of domeinnamen (coolexample.com) te laten opschonen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.