Verwijder domeinen van mijn hosting

Je kunt een secundaire domeinnaam uit je hostingaccount verwijderen als deze niet meer in gebruik is of als je er het primaire domein van moet maken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik Plesk-beheerder .
  3. Klik onder aan het gedeelte van de website dat je wilt verwijderen op Meer weergeven .
    Klik op meer weergeven
  4. Klik op Website verwijderen .
    Klik op Website verwijderen
  5. Klik op Ja .
  6. Er wordt een bevestigingsbanner weergegeven.
    Website verwijderd
Waarschuwing: na het verwijderen van een domein, worden alle gerelateerde bestanden, mappen en webtoepassingen van de server verwijderd.

Na 24 uur kun je een verwijderde domeinnaam toevoegen aan een ander hostingaccount.