Verwijder domeinen uit een map

Als je een domein niet langer in een map wilt opnemen, kun je deze op elk moment verwijderen. Nadat je een domein hebt verwijderd, hebben toegewezen gemachtigden geen toegang meer tot dat domein. Als je domeinen uit een map verwijdert, wordt het domein niet uit je account verwijderd.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waaruit je een map wilt verwijderen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren .
  3. Selecteer Organiseren en vervolgens Verwijderen uit map .
    verwijder domein uit map
  4. Kies de map (pen) waaruit je je domein (en) wilt verwijderen.
  5. Selecteer Toepassen .

Je ziet een succes! bericht dat je wijzigingen zijn opgeslagen.

Verwante stap

• Bewerk de instellingen van je domeinmap.