Verwijder de achtergrond van een afbeelding

Soms vind je een afbeelding die je leuk vindt, maar wil je de achtergrond niet. Met GoDaddy Studio kun je de achtergrond van elke afbeelding in een paar snelle bewegingen verwijderen.

Opmerking: GoDaddy Studio PRO geeft je onbeperkte achtergrondverwijdering, terwijl alle klanten één keer gratis achtergrondverwijdering krijgen, ongeacht het abonnement.

De webversie van GoDaddy Studio is alleen beschikbaar op een desktop of laptop. Als je een kleiner apparaat gebruikt, wordt je gevraagd om de GoDaddy Studio -app te gebruiken.

Zo gebruik je het:

1. Open je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onder aan het scherm + om een nieuw project te maken.
  3. Tik onder Achtergronden op Afbeelding .
  4. Zoek een afbeelding die je wilt gebruiken en selecteer deze.
  5. Kies een formaat voor de afbeelding.
  6. Tik op het vinkje rechtsboven in het scherm.
  7. Tik op de afbeelding en tik vervolgens op Bewerken in de banner.
  8. Tik op Verwijderen en vervolgens op Achtergrond van afbeelding verwijderen .

Als je de optie Verwijderen onder aan het scherm niet ziet, controleer dan of je met een afbeelding werkt. Controleer ook of je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd.

Hoe de achtergrond van een afbeelding op internet te verwijderen

Je scherm kan er iets anders uitzien, afhankelijk van je apparaat.

Opmerking: Deze functie werkt het beste met afbeeldingen waarbij de voorgrond anders is dan de achtergrond. Maar als je het nog meer wilt opruimen, kun je de maskertool gebruiken .