Verwijder beperkingen van mijn Workspace Email voor migratie naar Microsoft 365

We beëindigen Workspace Email en brengen geen nieuwe functies meer uit. We hebben deze beslissing niet lichtvaardig genomen, maar om je de beste e -mailervaring te bieden, raden we je aan over te stappen op Microsoft 365 met de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Het is echter mogelijk dat je wijzigingen moet aanbrengen in je Workspace Email -accounts als bepaalde beperkingen verhinderen dat we je migreren naar Microsoft 365. We willen dat je migratie zo soepel mogelijk verloopt, maar je moet eerst een paar stappen zetten.

Selecteer de beperking die op jou van toepassing kan zijn om de oplossing te zien:

Voor mijn domein zijn gebruikers ingesteld op Professional Email en Workspace Email

Als je domein is ingesteld met Workspace Email en Professional Email, kunnen we je niet migreren naar Microsoft 365. We ondersteunen geen migraties van Professional Email, en een enkel domein kan sommige gebruikers niet hebben op Professional Email terwijl de rest wordt gemigreerd van Workspace Email naar Microsoft 365.

Voorbeeld: Gebruikers op coolexample.com gebruiken zowel Workspace Email als Professional Email. jane@coolexample.com gebruikt Workspace Email en john@coolexample.com gebruikt Professional Email.

Je moet al je gebruikers migreren naar Workspace Email of Professional Email. Als de meeste gebruikers Workspace Email gebruiken, is het wellicht het gemakkelijkst om je andere gebruikers over te zetten van Professional Email. Als je Professional Email wilt blijven gebruiken en migratie naar Microsoft 365 wilt vermijden, kun je al je Workspace Email -gebruikers verplaatsen naar Professional Email.

Selecteer het juiste tabblad op basis van of je al je gebruikers wilt verplaatsen naar Workspace Email of Professional Email.

Om al je Professional Email -gebruikers naar Workspace Email te verplaatsen, moet je een back -up van de gegevens maken, elk account verwijderen en ze opnieuw maken in Workspace Email.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Controleer je Professional Email -gebruikers. Zorg ervoor dat ze allemaal zijn toegevoegd aan Outlook , zodat je de volgende stap kunt volgen.
  3. Exporteer voor elke Professional Email -gebruiker je berichten, contactpersonen en agenda -evenementen om een back -upbestand te maken.
  4. Verwijder elke gebruiker.
  5. Maak voor elke gebruiker een nieuw Workspace Email -account .
  6. Importeer de back -up van elk Professional Email -account in een nieuw Workspace Email -account.

Al je e -mailaccounts worden ingesteld op Workspace Email en worden gemigreerd naar Microsoft 365.

Om al je Workspace Email -gebruikers naar Professional Email te verplaatsen, moet je een back -up van de gegevens maken, elk account verwijderen en ze opnieuw maken in Professional Email.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Bekijk je Workspace Email -gebruikers. Zorg ervoor dat ze allemaal zijn toegevoegd aan Outlook , zodat je de volgende stap kunt volgen.
  3. Exporteer voor elke Workspace Email -gebruiker je berichten, contactpersonen en agenda -evenementen om een back -upbestand te maken.
  4. Verwijder elke gebruiker.
  5. Maak voor elke gebruiker een nieuw Professional Email -account .
  6. Importeer de back -up van elk Workspace Email -account in een nieuw Professional Email -account.

Al je e -mailaccounts gebruiken nu Professional Email.

Terug naar boven

Ik heb Workspace Email -gebruikers met een domein dat in een ander GoDaddy -account staat

Selecteer het juiste tabblad op basis van of je de eigenaar bent van het domein dat is gekoppeld aan je Workspace Email -gebruikers.

Als je Workspace Email -gebruikers hebt, maar geen eigenaar van het bijbehorende domein, kunnen we ze niet migreren naar Microsoft 365. We geven je een Microsoft 365 -tegoed dat je kunt gebruiken om nieuwe gebruikers aan te maken op een domein waarvan je de eigenaar bent. Maak je geen zorgen: je kunt een back -up maken van je Workspace Email -gegevens en deze vervolgens importeren in Microsoft 365.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Controleer je Workspace Email -accounts.
    1. (Optioneel) Verwijder ongebruikte Workspace Email -accounts.
    2. (Optioneel) Als je een account als archief gebruikt, exporteer je je berichten, contactpersonen en agenda -afspraken om een back -upbestand te maken en verwijder je vervolgens het account.
  3. Als je nog steeds een Workspace Email -account gebruikt en dit wilt gebruiken met Microsoft 365, exporteer je je berichten, contactpersonen en agenda -evenementen om een back -upbestand te maken.
    1. Wanneer je Workspace Email -accounts worden beëindigd, sturen we je Microsoft 365 -tegoeden met dezelfde resterende tijd als je Workspace Email -abonnementen.
    2. Nadat je het tegoed hebt ontvangen, kun je het gebruiken om nieuwe Microsoft 365 e -mailaccounts in te stellen. De accounts moeten worden ingesteld met een domein waarvan je de eigenaar bent. Als je je gebruikers wilt instellen op een domein waarvan je de eigenaar bent, maar dat zich in een ander GoDaddy -account bevindt, chatten met onze GoDaddy-gidsen (rechtsonder op de pagina, selecteer Contact opnemen ) van 06.00 uur tot 18.00 uur MST .
  4. Importeer de back -up van elk Workspace Email -account in een nieuw Microsoft 365 -account.

Nadat je je back -ups hebt geïmporteerd, kun je je e -mail blijven gebruiken met Microsoft 365.

Als je toegang hebt tot het GoDaddy -account dat eigenaar is van het domein dat is gekoppeld aan je Workspace Email -gebruikers, kunnen we je accounts migreren naar Microsoft 365. Nadat je ongebruikte accounts hebt bekeken en verwijderd, wordt ons GoDaddy -gidsen Het kan je helpen bij het verplaatsen van je gebruikers onder het GoDaddy -account met het domein.

Verplicht: Als je eigenaar bent van het gekoppelde domein, maar geen toegang hebt tot het GoDaddy -account waarop het is geregistreerd, chatten met onze GoDaddy-gidsen (rechtsonder op de pagina, selecteer Contact opnemen ) van 06.00 uur tot 18.00 uur MST .
  1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Controleer je Workspace Email -accounts.
    1. Verwijder ongebruikte Workspace Email -accounts.
    2. Als je een account als archief gebruikt, exporteer je je berichten, contactpersonen en agenda -evenementen om een back -upbestand te maken en verwijder je vervolgens het account.
    3. Als je nog steeds een Workspace Email -account gebruikt en dit wilt migreren naar Microsoft 365, moet je het in de volgende stap verplaatsen naar het GoDaddy -account met het domein.
  3. Om je gebruikers te verplaatsen naar het GoDaddy -account met het domein, chatten met onze GoDaddy-gidsen (rechtsonder op de pagina, selecteer Contact opnemen ) van 06.00 uur tot 18.00 uur MST .

Nadat je Workspace Email -gebruikers zich onder één GoDaddy -account bevinden, migreren we je automatisch naar Microsoft 365.

Terug naar boven

Mijn Workspace Email -gebruikersnaam bevat niet -ondersteunde speciale tekens

Een speciaal teken is elk teken dat niet alfabetisch of numeriek is. Als je Workspace Email -gebruikersnaam een speciaal teken gebruikt dat niet wordt ondersteund door Microsoft 365, kunnen we het account niet migreren.

Voorbeeld: je gebruikersnaam gebruikt de & speciaal teken, zoals jane & amp; john@coolexample.com .

Je moet een back -up maken van elke Workspace Email -gebruiker met niet -ondersteunde tekens en deze verwijderen. Als je ze niet verwijdert, kunnen we geen van je gebruikers migreren naar Microsoft 365. Nadat je Workspace Email -gebruikers hebt verwijderd die niet -ondersteunde tekens hebben en wij de rest van je gebruikers migreren, kun je nieuwe Microsoft 365 -accounts maken voor de betrokken Workspace Email -gebruikers en hun back -ups importeren.

1. Maak een back -upbestand om de berichten, contactpersonen en agenda -evenementen van je Workspace Email -accounts te exporteren.
  2. Verwijder de betreffende Workspace Email -accounts. Nadat we hebben gecontroleerd of je de accounts hebt verwijderd, migreren we automatisch de rest van je Workspace Email -gebruikers.
  3. Maak na het migreren nieuwe Microsoft 365 -gebruikers voor de betrokken Workspace Email -accounts. De gebruikersnamen mogen geen niet -ondersteunde speciale tekens bevatten.
  4. Importeer de back -up van elke Workspace Email -gebruiker in hun nieuwe Microsoft 365 -account.

Na het verwijderen van je accounts met niet -ondersteunde tekens, ondervinden die e -mailgebruikers downtime terwijl wij de migratie voor de overige gebruikers verifiëren en starten. We begrijpen dat dit ongemakkelijk is, maar als je e-mails wilt blijven ontvangen die mogelijk naar de verwijderde gebruikers zijn verzonden, kun je een verzamel -e-mail instellen voor je Workspace Email voordat je overstapt naar Microsoft 365. Nadat je bent gemigreerd naar Microsoft 365, kun je een alternatief kiezen voor catch-all .

Terug naar boven
Opmerking: Als je om welke reden dan ook de beperkingen die van invloed zijn op je accounts niet kunt verwijderen, kunnen we je niet migreren naar Microsoft 365. We beëindigen je Workspace Email -accounts, maar we geven je Microsoft 365 -tegoed met dezelfde resterende tijd als je Workspace Email -abonnementen. Je kunt deze tegoeden gebruiken om nieuwe gebruikers aan te maken.

Verwante stappen

• Als je een back -up wilt maken van gegevens, voeg je eerst je Workspace Email- of Professional Email -gebruikers toe aan Outlook.
  • Als je op enig moment aanvullende hulp nodig hebt, chatten met onze GoDaddy-gidsen (rechtsonder op de pagina, selecteer Contact opnemen ) van 06.00 uur tot 18.00 uur MST .