Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder aangepaste hostnamen

Bestaande hostnamen die je niet meer gebruikt, kunnen worden verwijderd uit het DNS -zonebestand van domeinen geregistreerd bij GoDaddy . Hostnamen worden altijd toegewezen aan een IP -adres en het maximale aantal hostnamen dat een domein kan hebben, wordt bepaald door het register van de domeinextensie.

Opmerking: Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.
 1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. SelecteerSchermafbeelding met het pictogram met drie stippen om opties voor het bewerken van domeinen te selecteren Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om DNS bewerken te zien.
  screenshot met de optie voor het bewerken van dns
 3. Selecteer Hostnamen boven je zonebestand voor DNS -records.
  Schermafbeelding van de Hostnamen -knop gemarkeerd met een rode rechthoek
 4. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Verwijderen naast de hostnaam die je wilt verwijderen.
  • Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel in gebruik zijn als naamserver op een ander domein. Je moet eerst de naamservers wijzigen en vervolgens de hostnaam verwijderen.
 5. Bevestig het verwijderen door opnieuw Verwijderen te selecteren.

Verwante stappen

Meer informatie