Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwerk een bestelling vanaf de pagina Besteloverzicht

Elke bestelling die via je webwinkel binnenkomt, wordt weergegeven op je bestelpagina . Als je een afzonderlijke bestelling selecteert, zie je een gedetailleerd overzicht met de status in je afhandelingspipeline.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Bestellingen .

Selecteer een individuele bestelling in je lijst met bestellingen om het besteloverzicht te bekijken. Deze weergave omvat:

 • Een uitsplitsing van eventuele betalingen en saldo
 • Informatie over de bestemming van de verzending
 • Trackingnummer, indien van toepassing
 • Recente bestellingen van dezelfde klant
 • Een gebeurtenisgeschiedenis met tijdstempel die is gerelateerd aan deze bestelling

De bestelstatuskop bovenaan de pagina toont een afhandelingsstatus met datumstempel en enkele snelle actie-items om je te helpen bij het uitvoeren van deze bestelling.

Bestelling uitvoeren

Op de pagina met bestelgegevens kun je ook handmatig afgehandelde bestellingen markeren door Bestelling afhandelen te selecteren in de bestelstatuskop . Voer de koerierdienst, de trackinginformatie en een gepersonaliseerd bericht aan de klant in, en selecteer vervolgens Verzenden .

Opmerking: Deze actie activeert een geautomatiseerde e -mail met de informatie die je hebt verstrekt aan je klant. Gebruik deze functie als je afhandelingsproces niet automatisch de bestelling als vervuld markeert.

Selecteer in de orderstatuskoptekstvervolgkeuzemenu met acties voor het bestellen van drie stippen het vervolgkeuzemenu voor bestelacties voor toegang tot de volgende opties:

 • Bestellingsbevestiging opnieuw verzenden - Selecteer OK om de bevestigingsmail van de bestelling opnieuw te verzenden naar het opgegeven e -mailadres van je klant.
 • Afdrukopdracht - Kies of je de bestelling wilt afdrukken als een pakbon, die prijsinformatie verbergt. Je kunt ook een persoonlijk bericht naar je klant sturen.
 • Bestelling annuleren - Een bestelling annuleren en restitueren .

Meer informatie