Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vervang QuickBooks -verkoperservices door PayPal Pro

Helaas heeft Intuit besloten om de betalingsgateway van QuickBooks Merchant Services stop te zetten. Met ingang van 12 november 2019 kun je geen creditcardbetalingen meer accepteren met Intuit -betalingen via je GoDaddy Quick -winkelwagen.

Om verstoringen te voorkomen bij het accepteren van creditcards en betaalpassen in je winkel, raden we je aan voor 12 november over te stappen op PayPal Pro. We hebben een speciale deal van 2,6% + $ 0,30 per online transactie voor je gezorgd, zodat de overgang soepel verloopt. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie over PayPal -kosten .

We bieden ook GoDaddy -betalingsoplossingen via First Data, Authorize.net en Chase Payments die mogelijk beter aansluiten op je behoeften. We bevelen PayPal Pro aan omdat het snel en veilig is en 24/7 fraudecontrole en verkopersbescherming biedt. Het heeft ook Quickbooks -integratie.

Als je wilt overschakelen naar PayPal Pro, bel dan (844) 823-9379, van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 21:00 uur EST, en een van hun medewerkers zal je helpen. We hebben ook een handleiding samengesteld om je door het overstapproces te leiden .

Zoals altijd staan we voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt. Als je meer hulp nodig hebt, staan onze GoDaddy-gidsen altijd voor je klaar via (480) 268-8389 of via 24/7 Contact (24/7) bovenaan je scherm.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.