Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verstuur versleutelde berichten met geavanceerde e -mailbeveiliging

Met Microsoft 365 van GoDaddy worden alle berichten in je organisatie automatisch versleuteld en hoef je niets anders te doen. Als je echter berichten verzendt naar ontvangers buiten je organisatie, moet je een extra stap zetten om berichten te versleutelen. Dat is waar de add-on Advanced Email Security van pas komt.

Zodra je geavanceerde e -mailbeveiligingsaccount is ingesteld met Proofpoint, heb je automatisch een filter om versleutelde e -mail te verzenden door [Versleutelen] op te nemen in de onderwerpregel. Je hoeft dit alleen te doen als je verzendt naar een externe ontvanger (zoals een klant) met een e -mailadres dat niet op het domein van je organisatie staat.
Versleutel de onderwerpregel van de e -mail

Je ontvanger ontvangt een e -mail met instructies voor het aanmelden bij Proofpoint om het versleutelde bericht te bekijken en erop te reageren. Deze e -mail is 14 dagen beschikbaar en kan niet lokaal worden opgeslagen door de ontvanger.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.