E-mailmarketing van GoDaddy Help

Verschillende soorten terugsturen

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Teruggestuurd betekent dat de e-mail niet is afgeleverd bij de contactpersoon. De specifieke reden voor het niet-leverbare adres hangt af van soort terugsturen: Hard, Zacht, Algemeen of Blijft proberen. Wij leggen elke soort hier uit:

Klik op de knop Meer statistieken

Hard terugsturen:

Dit zijn e-mailadressen die volledig onbekend, verouderd of verkeerd zijn. Deze zullen nooit bij de ontvanger worden afgeleverd. Deze contactpersonen worden direct onderdrukt, als hard terugsturen wordt geconstateerd. Vaak zijn dit oude en verlopen adressen (als je duidelijke spelfouten constateert, zoals example@example.con (in plaats van .com), kun je de onderdrukking van de contactpersoon opheffen en het e-mailadres bijwerken.)

Zacht terugsturen:

Dit zijn e -mailaccounts die vaak volledige postvakken hebben, hun domein is tijdelijk niet beschikbaar of ze kunnen momenteel geen e -mail ontvangen. GoDaddy Email Marketing verstuurt maximaal 5 toekomstige mailings naar deze mailboxen. Als een mailbox 5 retourzendingen heeft binnen een periode van 30 dagen, worden de contacten van je actieve abonnees onderdrukt.

Algemeen terugsturen:

De meest gebruikelijke vorm van algemeen terugsturen gebeurt als een firewall op de server van de ontvanger aanwezig is en voorkomt dat e-mail van buiten het netwerk kan worden ontvangen. Dit komt vaak voor bij bedrijven die geen e-mail van onbekende bronnen ontvangen. GoDaddy Email Marketing probeert het bij alle gevallen van algemeen terugsturen nogmaals, totdat zeker is dat e-mail niet wordt afgeleverd, waarna de contactpersoon wordt onderdrukt bij je actieve abonnees.

Blijft proberen:

Dit geeft aan dat een bepaalde e-mail nog niet kon worden afgeleverd, maar dat de server het blijft proberen. Dit soort terugsturen wordt normaal gesproken opgelost bij opnieuw proberen.

Meer informatie