E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verschillende e -maillijsten weergeven

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je e -maillijsten worden altijd weergegeven aan de linkerkant van je GoDaddy Email Marketing Abonneesectie. De meeste van je e -maillijsten kunnen volledig worden aangepast, maar een paar lijsten worden automatisch in elk account opgenomen.

Standaard GoDaddy Email Marketing Lijsten:

 • Allemaal
 • De lijst met alles geeft elk contact weer dat momenteel actief is in je account. Als je contacten uploadt naar je actieve abonnees en geen lijst selecteert, worden de contacten hier toegevoegd. Alle contactpersonen die tot een afzonderlijke lijst in uw actieve abonnees behoren, behoren ook altijd tot uw lijst met alle. Zie het als de actieve hoofdmailinglijst. Er zijn helemaal geen dubbele contactpersonen in je abonnees. Er zijn dus geen duplicaten in je hele lijst, zelfs als je dezelfde contactpersoon in meerdere andere lijsten hebt staan. Beschouw die andere lijsten meer als filters.

 • Aanmeldingen
 • Met de aanmeldingslijst kun je alle contactpersonen zien die zich hebben aangemeld via een van je officiële aanmeldingsformulieren. Deze contactpersonen maken ook deel uit van je hoofdlijst van alles en van elke specifieke lijst die je koppelt aan je registratieformulier.

  Sommige aanmeldingen zijn mogelijk niet bevestigd; dat is normaal! Dit betekent alleen dat ze zich hebben aangemeld via een formulier dat is ingesteld op dubbele opt-in en dat ze hun abonnement nog niet hebben bevestigd. Je kunt ze handmatig bevestigen, maar wees voorzichtig! Zorg ervoor dat je weet wie ze zijn (of dat hun e -mailadres er legitiem uitziet) voordat je handmatig bevestigt. Het is voor je eigen veiligheid om onbevestigde aanmeldingen van je actieve abonnees te weren.

  Je kunt altijd je aanmeldingslijst exporteren om ook de tijdstempels van je abonnement te bekijken. En als je nog een laag aanmeldgegevens wilt, kun je de add-on Registratie-IP's toevoegen.

 • Onderdrukt
 • Deze lijst is waar inactieve contactpersonen, contactpersonen die zijn teruggestuurd, zich hebben uitgeschreven of die je als spam hebben gemarkeerd, worden opgeslagen. Deze contactpersonen staan niet in je lijst met alles en worden nooit meegeteld voor het totaal van je accountabonnement. Alle contactpersonen die "Onbevestigd" zijn in je lijst met aanmeldingen, staan ook in je onderdrukte lijst. Ze tellen ook niet mee voor het totaal van je abonnees.

 • Andere automatische lijsten
 • Sommige add-ons bieden hulpprogramma's voor het synchroniseren van lijsten. Deze gesynchroniseerde lijsten zijn te vinden in het automatische lijstgedeelte, onder de lijsten met aanmeldingen en onderdrukte lijsten. De beste manier om deze lijsten te wijzigen, bijvoorbeeld Batchbook, Highrise of EventBrite, is via het menu Add-ons. Vanaf de add-onpagina van elke integratie kun je lijstreferenties testen, nieuwe contactpersonen synchroniseren of lijsten volledig verwijderen.

  Klik op de knop meer statistieken