Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verschil tussen automatische beantwoorders en geplande e -mails

Een automatische beantwoorder is voor het verzenden van een reeks e -mails met een specifiek interval, in volgorde, te beginnen op het moment dat de abonnee zich heeft geregistreerd. Een geplande e -mail is een enkele e -mail die je op een bepaalde datum, in de toekomst, naar je lijst stuurt.

Stel dat je een 10-delige instructiereeks hebt en je wilt dat mensen één les per week krijgen. Je zou die lessen vooraf schrijven en je automatische beantwoorder instellen om wekelijks uit te gaan. Dan, ongeacht wanneer iemand zich aanmeldt, ontvangen ze altijd de eerste les in de reeks en vanaf dat moment de rest van de lessen eenmaal per week. Dus als iemand zich in december aanmeldt en de volgende persoon meldt zich in februari, krijgen ze allebei nog steeds wekelijks de lessen, beginnend bij de eerste.

Op zoek naar meer Autoresponder -gegevens? Probeer deze links:

Alles over automatische beantwoorders

Instructies voor het instellen van de automatische beantwoorder

Een automatische beantwoorder starten en pauzeren

Probeer dit, voor meer informatie over geplande e -mails.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.