Verplaats WordPress handmatig naar een andere map

Mogelijk moet je WordPress van de ene map naar de andere verplaatsen in hetzelfde hostingaccount. Het is zeker mogelijk, maar er zijn een paar extra stappen voor nodig dan alleen het verplaatsen van de bestanden.

Voorbereiding

Deze stappen moeten worden genomen voordat je je site verplaatst:

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? ).
  2. Selecteer in de WordPress -beheerder Instellingen in het menu en klik op Algemeen .
  3. De algemene instellingen voor je WordPress -site omvatten het adres dat deze gebruikt, wijzig het volgende door de map waar je naartoe gaat of waar je naartoe verplaatst toe te voegen of te verwijderen:
    • WordPress -adres (URL): (bijvhttp://www.coolexample.com/newfolder ).
    • Siteadres (URL): (bijvhttp://www.coolexample.com/newfolder ).
  4. Sla de wijzigingen op.
  5. Hierdoor zou je WordPress -beheerder een 404 -fout moeten weergeven. Je bent klaar om de inhoud te verplaatsen!

Verplaats de inhoud

Deze stappen beschrijven hoe je je content naar een andere map kunt verplaatsen:

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Navigeer naar de map met je WordPress -site.
  3. Selecteer alle bestanden en download ze naar je lokale computer.
  4. Ga in je FTP -client naar de map waarnaar je je WordPress -site wilt verplaatsen.
  5. Upload je WordPress -bestanden naar deze map.
  6. Test je site door naar de nieuwe URL te navigeren.

Opmerking: als je de voorbereidingsstappen hebt overgeslagen, moet je het WordPress -adres en het siteadres handmatig bijwerken door eenDatabase zoeken en vervangen om het WordPress -adres en het siteadres bij te werken.