Verplaats een WordPress -site naar een andere map in mijn Linux -hostingaccount

Als je WordPress hebt geïnstalleerd met Installatron, volg dan deze stappen om de site naar een andere map in je Linux -hostingaccount te verplaatsen met behulp van de kloonfunctie.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel Webtoepassingen en selecteer onder Mijn toepassingen het WordPress -pictogram.
    selecteer WordPress
  5. Selecteer Klonen in de rechterbovenhoek.
    selecteer kloon
  6. Zorg ervoor dat je op de pagina Installatron Clone, in de sectie Destination , het juiste domein en de juiste map selecteert waarnaar je de site wilt verplaatsen.
  7. Selecteer Klonen .