Verplaats een webtoepassing naar mijn Linux -hostingaccount

Als je een webtoepassing zoals WordPress of Joomla gebruikt met je website op een andere host (of een ander GoDaddy -account), kun je die app en de bijbehorende gegevens importeren in je Linux -hostingaccount. Op deze manier kun je een hele website verhuizen.

Voordat je de web -app importeert, heb je enkele gegevens van je vorige host nodig:

• Je FTP- of SFTP -gebruikersnaam en -wachtwoord voor de vorige host.
  • Het bestandspad naar je website op de vorige host.
  • Het IP -adres van je vorige host.

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel Webtoepassingen en selecteer onder Mijn toepassingen de toepassing die je wilt verplaatsen (bijvoorbeeld WordPress in de onderstaande schermafbeelding).
    selecteer webtoepassing
  5. Selecteer naast + deze applicatie installerenselecteer meer items en selecteer vervolgens bestaande installatie importeren .
    selecteer bestaande installatie importeren
  6. Selecteer op de pagina Installatron importeren onder Van ander account Doorgaan .
  7. Vul de secties Bron en Doel in.

Veld Beschrijving
    URL De URL van je site zoals die momenteel is. Dit kan een domein zijn (zoals http://www.coolexample.com ), een subdomein (zoals http://subdomain.coolexample.com ) of een domein en pad (zoals http://www.coolexample.com/wordpress ).
    Protocol Selecteer FTP .
    Server (IP -adres of hostnaam) Het IP -adres van de vorige host.
    Poort 21
    Gebruikersnaam De FTP -gebruikersnaam voor de vorige host.
    Wachtwoord Het FTP -wachtwoord voor de vorige host.
    Pad Het pad naar je site, vanuit de hoofdmap van de FTP -gebruiker. Dit veld wordt mogelijk automatisch ingevuld, afhankelijk van de webapp die je importeert.
    Domein Kies in het menu een domein of subdomein van je Linux -hostingaccount. Selecteer voor een subdomein de versie zonder de "www".
    Directory (optioneel) De specifieke map en het gewenste pad voor je website. Laat dit veld leeg voor een eenvoudige domein -URL (zoals www.coolexample.com ). Als je een extra pad wilt gebruiken (zoals www.coolexample.com/sitename ), voer je dat pad nu in.
    Databasebeheer Selecteer Automatisch een nieuwe database maken voor de geïnstalleerde toepassing .
  8. Als je hebt bevestigd dat de informatie juist is, selecteer je Importeren .

Opmerking: problemen bij de bronhost, zoals time -outs of FTP -problemen, kunnen ertoe leiden dat het importeren mislukt. Als je een Installatron -bericht krijgt dat de migratie niet is gelukt, controleer dan het IP -adres van de server en je FTP -gegevens en probeer het opnieuw. Als je een Installatron -fout krijgt met betrekking tot PHP -modules, moet je mogelijk de PHP -modules inschakelen die in het foutbericht worden vermeld.