Verplaats bestanden of mappen tussen mappen in mijn Linux -hostingaccount

Gebruik Bestandsbeheer van cPanel om bestanden te verplaatsen tussen mappen in je Linux -hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer in de linkerbovenhoek van het accountdashboard Bestandsbeheer .
    selecteer bestandsbeheer
  4. Ga in het cPanel -bestandsbeheer naar het bestand of de map, selecteer dit en selecteer vervolgens Verplaatsen.
  5. Vul de velden op het scherm in en selecteer vervolgens Bestanden verplaatsen of Mappen verplaatsen .