GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vermeld mijn domein op GoDaddy Auctions®

Je domein vermelden op GoDaddy Auctions & reg; geeft je de mogelijkheid om extra upgrades aan te schaffen, zoals het vermelden van je domein op de GoDaddy Auctions & reg; startpagina. Je kunt teruggaan en je vermelding bewerken als je wijzigingen wilt aanbrengen. Domeinen die binnen 90 dagen verlopen, inactieve domeinnamen en internationale domeinen kunnen niet worden vermeld.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteer Een domein vermelden .
  veilingen-lijst een domein
 3. Voer onder Een domein vermelden het domein in dat je vermeldt op GoDaddy Auctions & reg; en voer het vervolgens opnieuw in om te bevestigen.
 4. Kies je vermeldingstype in het vervolgkeuzemenu.
  • Aanbieding/tegenbod
  • Aanbieding/tegenbod met Nu kopen
  • Alleen nu kopen
  • 7-daagse openbare veiling
 5. Voeg details toe voor je vermeldingstype .
  • Stel de prijs in of koop een minimumprijs (de laagste prijs die je accepteert) voor je domein:
   • Bod/tegenbod : voer het minimumbod in dat je accepteert.
   • Aanbieding/tegenbod met Nu kopen : voer de minimale aanbieding in die je wilt accepteren en de prijs om het domein te kopen.
   • Alleen nu kopen : Voer de prijs in die je accepteert om het domein nu te kopen.
   • 7-daagse openbare veiling : voer het bedrag voor het beginbod, de minimumprijs (dit bedrag moet zijn bereikt om je vermelding te verkopen) en het einde van de veiling in.
  • Selecteer de categorieën waarin je je domein wilt weergeven. Je ontvangt één gratis categorie bij je vermelding in vervolgkeuzelijst #1 en kunt maximaal vier extra categorieën kopen in vervolgkeuzemenu #2-5.
  • Selecteer eventuele optionele instellingen voor je vermelding.
   • Bevat een website : Selecteer deze optie om je huidige, live website op te nemen in de verkoop van het domein. Als deze optie is geselecteerd, wordt er een link naar de website weergegeven in je vermelding. We faciliteren de levering van websitecontent niet.
   • Bevat inhoud voor volwassenen : Selecteer deze optie als je website inhoud voor volwassenen bevat. We faciliteren de levering van websitecontent niet.
   • Beschrijving : voer een beschrijving in van het domein dat je vermeldt. Als je verkeersgegevens hebt, kun je deze toevoegen aan de beschrijving.
 6. Vergroot de zichtbaarheid van je domein door de functie aan te schaffen om je vermelding op de startpagina of categoriepagina weer te geven. Je domein wordt alleen weergegeven op de startpagina voor de duur van het vermeldingstype. Als je deze functie aan een bestaande vermelding wilt toevoegen, probeer je deze te verwijderen en het domein opnieuw te vermelden.
 7. Selecteer hoe je betalingen ontvangt.
 8. Selecteer dat je de universele servicevoorwaardenovereenkomst hebt gelezen en hiermee instemt, de GoDaddy Auctions & reg ;. Lidmaatschapsovereenkomst en de prijsstructuur voor GoDaddy Auctions & reg; .
 9. Selecteer Voltooien of selecteer Nog een vermelding maken om meer domeinen weer te geven.

Het kan tot 72 uur duren voor GoDaddy Auctions & reg; om je vermelding te activeren. Als je domein niet is geregistreerd bij je GoDaddy -account, moet je eerst je domeineigendom verifiëren. Je kunt de goedkeuringstijd van je domein versnellen door een TXT -record aan je domein toe te voegen.

Verwante stappen

Meer informatie