E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verlopen SSL -certificaten repareren in je browser

We gebruiken altijd het nieuwste en beste op het gebied van internetbeveiliging - je privacy, bescherming en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. GoDaddy Email Marketing is altijd veilig! Dus wat gebeurt er als je op een link in een e -mail hebt geklikt en een waarschuwing als deze tegenkomt:

voorbeeldwaarschuwingsbericht voor  GoDaddy  Email Marketing omleidingslink voor e -mail met verlopen SSL -certificaat

Of misschien zoiets?

voorbeeldwaarschuwingsbericht voor  GoDaddy  Email Marketing met verlopen SSL -certificaat

Of als je met plezier doorzoekt en je fenomenale campagnes maakt, en je dit ziet in de adresbalk van je browser:

voorbeeldweergave van browseradres voor  GoDaddy  Email Marketing met verlopen SSL -certificaat

Wat hier gebeurt, is dat je daadwerkelijk een verlopen SSL -certificaat hebt dat door je browser wordt gebruikt . Onze beveiliging is altijd up -to -date, maar een beveiliging die we vroeger gebruikten, van DigiCert High Assurance, is onlangs verlopen. Dus hoewel onze beveiliging in topconditie is, waarschuwt je browser je, omdat dat certificaat nog steeds in de cache staat op je toegangsroute. Je kunt meer informatie over dit specifieke verlopen tussenliggende beveiligingscertificaat lezen op de blog van DigiCert .

Dit gebeurt waarschijnlijk alleen voor onze Mac -gebruikers, maar er is een snelle en gemakkelijke manier om dit op te lossen! Volg deze stappen en je bent gouden:

1. Ga naar het gedeelte Toepassingen van je computer en klik op de groep Overig - je hebt misschien niet eens gemerkt dat deze er ooit was. Het moet helemaal aan het begin van de lijst staan.

vind het GoDaddy Email Marketing is secure" width="387"/>

2. Klik vervolgens op de toepassing Sleutelhangertoegang om de beveiligingscertificaten van je browser te vinden.

Vind Sleutelhangertoegang in GoDaddy Email Marketing is secure" width="376"/>

3. Klik op het menu Weergeven boven aan het scherm en selecteer Verlopen certificaten weergeven . Hierdoor worden alle certificaten weergegeven die je browser heeft verzameld en die voor vandaag zijn verlopen. Deze zijn standaard verborgen in de certificaatweergave.

Klik in Sleutelhangertoegang op GoDaddy Email Marketing is secure" width="493"/>

4. Gebruik de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster om te zoeken naar “DigiCert High Assurance”. Je zou de lijst snel moeten verkleinen.

5. Zoek het certificaat DigiCert High Assurnace EV Root CA dat voor vandaag is verlopen en klik met Ctrl (of dubbelklik) op dat item in de lijst. Kies de optie om het certificaat te verwijderen.

Vind een verlopen certificaat en verwijder het om zonder problemen te browsen,  GoDaddy  Email Marketing is veilig

Opmerking: terwijl je hier bent, wil je misschien zoeken naar andere certificaten die eerder zijn verlopen. Als je deze verwijdert, wordt het gedrag van je browser in het algemeen verbeterd, ongeacht welke websites je bezoekt.

Nu ben je er helemaal klaar voor! Je moet vrij zijn om de zeeën te bevaren zonder verdere veiligheidswaarschuwingen of beangstigende rode doorstrepen. Avast!