Verleng mijn verlopen domeinen

Identificeer snel welke domeinen verlopen zijn zodat je ze handmatig kunt verlengen. Een aantal domeinen kunnen uitstapkosten bevatten.

1. Meld je aan bij de Domeinportfolio van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam en wachtwoord.)
  2. Selecteer Vervaldatum boven je lijst met domeinen om de weergave ervan te filteren.
    Schermafbeelding van een rode rechthoek rond de knop Vervaldatum
  3. Kies welke filteroptie u wilt:
    • Aangepaste datums: stel een aangepast datumbereik in om alleen de domeinen weer te geven binnen dat bereik.
    • Verloopt over 30 dagen: bekijk alleen domeinen die binnen de komende 30 dagen vervallen.
    • Verlopen: bekijk alle domeinen die momenteel verlopen zijn.
    • 18 dagen geleden verlopen: bekijk alle domeinen die in de afgelopen 18 dagen zijn verlopen. Deze domeinen kunnen uitstapkosten bevatten wanneer je ze verlengt.
  4. Selecteer Toepassen om je lijst met domeinen te filteren.
  5. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast de domeinnaam en klik dan op alles selecteren.
    schermafdruk van meerdere domeinen die staan geselecteerd
  6. Selecteer Nu verlengen in het actiemenu.
    • Afhankelijk van de grootte van je scherm, moet je mogelijk het menu Meer aanklikken om Nu verlengen te zien staan.
  7. Kies je verlengingsinstellingen en selecteer vervolgens Doorgaan.
    • Selecteer het selectievakje naast Automatisch verlengen inschakelen, zodat je domeinregistratie niet wordt onderbroken.
  8. Voltooi het verlengen van je domeinen tijdens het afrekenen in de winkelwagen.

Verwante stappen

• Synchroniseer de verlengingsdata voor je domein met ConsoliDate.
  • Voor sommige domein gelden mogelijk speciale vereisten bij herstel na verval.

Meer info