Verleng mijn verlopen GoDaddy domein

Nu je GoDaddy domein verlopen is, kun je proberen je domein te verlengen met alle van toepassing zijnde terugkoopkosten.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Filter je domeinen door bovenaan je domeinenlijst Verval te selecteren, en vervolgens Verlopen.
    verlopen domeinen bekijken
  3. Schakel het selectievakje in naast de domeinen waarvoor je de verlenging uitvoert. Of klik op het vinkje en Alles selecteren.
  4. Kies de gewenste instellingen en selecteer Kassa om het proces voor afrekenen te voltooien.

Opmerking: Staat je domein niet in de lijst nadat je deze stappen hebt gevolgd? Het kan zijn dat je domein niet meer verlengd of teruggekocht kan worden in de tijdlijn van verval.

Verwante stappen

Meer info

• Voor sommige domein gelden mogelijk speciale vereisten bij herstel na verval.
  • Vanwege GDPR kunnen we geen domeinen terugzetten zodra het account van GoDaddy gesloten is.