Verleng mijn verlopen domein

Als je domein verlopen is, kun je proberen je domein te verlengen met alle van toepassing zijnde terugkoopkosten .

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Bekijk je verlopen domeinen door bovenaan je domeinenlijst Verval te selecteren, en vervolgens Verlopen.
    verlopen domeinen bekijken
  3. Schakel het selectievakje in naast de domeinen waarvoor je de verlenging uitvoert. Of klik op het vinkje en Alles selecteren.
  4. Kies de gewenste instellingen en selecteer Kassa om het proces voor afrekenen te voltooien.

Verwante stappen

Meer info

• Voor sommige domein gelden mogelijk speciale vereisten bij herstel na verval.
  • Vanwege GDPR kunnen we geen domeinen terugzetten zodra het account van GoDaddy gesloten is.