Verlaat GoDaddy Pro

Als je niet langer deel wilt nemen aan het GoDaddy Pro-programma, kun je je afmelden vanuit het Pro-dashboard. Als je Pro verlaat, wordt de toegang tot zowel de sites als de clientbeheertools verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer het tabblad Klanten in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer het tabblad Profiel in het bovenste menu.
  4. Selecteer onderaan de sectie Zakelijk de optie Leave Pro .
  5. Selecteer Verlaten om te bevestigen.