Verkort URL's

Als je een lange, omslachtige URL hebt, kun je deze 'inkorten'. Dit geeft je een korte URL die doorverwijst naar de originele, lange URL.

Verplicht: Voordat je de verkorter kunt gebruiken met je aangepaste domein, moet je doorsturen instellen voor het aangepaste domein. Dan kun je je aangepaste domein selecteren in de verkorter.
  1. Meld je aan bij https://shortener.godaddy.com met je GoDaddy -aanmeldingsgegevens.
  2. Voer de lange URL in.
  3. Selecteer in het menu Domein kiezen de domeinnaam die je voor de korte URL wilt gebruiken.
  4. Klik op Inkorten .