Verkoop mijn domein met de lijst van GoDaddy te koop

Vermeld je domeinen te koop met behulp van de LFS -domeinvermeldingsservice (List for Sale) van GoDaddy. Je domein wordt te koop weergegeven bij meer dan 100 topregistrators en resellerwebsites bij elkaar.

Opmerking: Als Domeinbescherming actief is op je domein, moet je je beschermingsplan downgraden nadat de verkoop is voltooid.

Opmerking: domeinen die deel uitmaken van een bundel kunnen niet te koop worden aangeboden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes voor de domeinen die je gaat vermelden. Of selecteer het vinkje en Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Lijst te koop in het actiemenu. Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Vergrendelen te zien.
  4. Selecteer Aan de slag .
  5. Voer je eigen vermeldingsprijs in of selecteer Gesch. Gebruiken. Waarde om onze geschatte waarde te gebruiken.
  6. (Optioneel) Schakel het selectievakje in om je huidige website te vervangen door een landingspagina 'Te koop'.
  7. Selecteer Volgende om je vermelding te publiceren. Als je domein over domeinbescherming beschikt, moet je je identiteit verifiëren. Als je authenticatie in twee stappen (2SV) gedurende minimaal 24 uur hebt ingeschakeld, voer je de code in die we via sms hebben verzonden of voer je de code van je authenticator-app in. Voer anders het eenmalige wachtwoord in dat we naar het e-mailadres van je registrant hebben gestuurd.
  8. Voltooi het vermelden van je domeinen met je Afternic -account :
    • Ik heb geen Afternic -account: Selecteer Account aanmaken & Vermelding publiceren . We maken een Afternic -account met je GoDaddy -accountgegevens.
    • Ik heb een Afternic -account: Selecteer Aanmelden , voer de aanmeldgegevens van je Afternic -account in en selecteer vervolgens Aanmelden & Vermelding publiceren .

Er wordt een bevestiging weergegeven dat je domeinen zijn ingediend voor vermelding. Selecteer Dit domein beheren om je vermeldingen te bekijken. Of selecteer Sluiten om terug te keren naar je domeinlijst.