Verklaring van ondersteuning - Linux -hosting en webhosting Plus

Lees de volledige supportverklaring voor meer informatie over beschikbare support voor aanvullende producten en services.

Ondersteund:

• Webhosting kopen of verlengen
  • Uitleg over onze webhostingfuncties en -voordelen (zoals het gratis domeinaanbod , beschikbaar bij elk jaarlijks webhostingabonnement van GoDaddy)
  • Uw webhostingaccount inrichten
  • DNS -instellingen verstrekken om je domein te verbinden met je GoDaddy -webhosting
  • Ervoor zorgen dat e -mail, webserving, FTP en het configuratiescherm werken, toegankelijk zijn en werken zoals bedoeld 1
  • Navigeren door onze hostingcontrolepanelen
  • Verbindingsinstellingen opgeven voor je FTP -client
  • Uitleg over het uploaden van bestanden naar je website
  • Apps van derden installeren via je ondersteunde configuratiescherm
  • Een back -up maken van een database of website met behulp van tools in het ondersteunde configuratiescherm, Installatron of Plesk Application Vault, of een GoDaddy back -upoplossing
  • Bieden van opties en bronnen voor het migreren van je website naar GoDaddy Webhosting
  • Bronnen en opties bieden voor het installeren van een GoDaddy verstrekt SSL -certificaat op GoDaddy Webhosting
  • E -mailaccounts maken
  • Het verstrekken van basisinstellingen voor je e -mailclient

Niet ondersteund:

• Alle clients, scripts, toepassingen of inhoud die door de klant zijn geïnstalleerd
  • Configuratiescherm (Parallels Plesk of cPanel/WHM) plug-ins en add-ons
  • Toepassingen in de Parallels Plesk Application Vault en/of cPanel Application Catalog
  • SSL-certificaten van derden installeren en controleren met GoDaddy Webhosting
  • Opleiding of training over de werking van internettechnologie 2
  • De SEO -instellingen van je website configureren
  • Aangepaste DNS -zonebestanden maken
  • Problemen met services van derden oplossen
  • Helpen met eventuele aanpassingen van de server op hoofdniveau
  • Je e -mailclient configureren
  • Je FTP -client configureren
  • Problemen met domeinregistraties van derden oplossen
  • Problemen met privé -naamservers oplossen
  • Controleren op compatibiliteit tussen browsers
  • Problemen met hacks oplossen dankzij klantgestuurde vectoren
  1. De hoofdoorzaak van problemen met de websiteprestaties identificeren - We zorgen ervoor dat e -mail, webserving, FTP en je configuratiescherm allemaal werken en toegankelijk zijn. De klant is volledig verantwoordelijk voor de installatie en correcte werking van alle scripts en toepassingen. We lossen geen problemen op en bieden geen ondersteuning met betrekking tot defecte scripts of toepassingen.
    Gegevensback -up De klant is verantwoordelijk voor het uitvoeren en onderhouden van de huidige gegevensback -ups. We onderhouden onze eigen gegevensback -ups voor een bepaalde server alleen in geval van nood. We beschikken doorgaans over een gegevensretentie van maximaal 30 dagen, behalve op onze cPanel -hosting, waarvoor één momentopname beschikbaar is van de afgelopen vier dagen; We kunnen echter niet de beschikbaarheid of het herstel van verloren gegane gegevens garanderen. Herstel van gegevens kan worden aangevraagd bij onze Expert Services 3 .
  2. We bieden geen training of opleiding over de werking van enig aspect van internettechnologie. Er wordt van je verwacht dat je basiskennis hebt van internetconcepten, zoals DNS, e -mail, web, webbrowsers, FTP en algemene computerkennis.
  3. Expert Services zijn betaalde bestedingsdiensten die alleen beschikbaar zijn bij onze supportteams in de VS en zijn niet inbegrepen in de gratis support van GoDaddy. Bel (+1) (480) 463-8824 om deze services te kopen. Meer informatie over Expert Services vind je in ons Hosting Services Menu.