Verklaring van ondersteuning - Resellerhosting

Lees de volledige supportverklaring voor meer informatie over beschikbare support voor aanvullende producten en services.

Ondersteund:

• Resellerhosting kopen of verlengen
  • Uitleg over onze hostingfuncties en -voordelen voor resellers
  • Het inrichten van je Reseller Hosting- en WHMCS -accounts
  • Laat je domein werken met Reseller Hosting
  • Met behulp van onze hostingcontrolepanelen
  • Het verstrekken van basisinstellingen voor uw FTP -client
  • Uitleg over het uploaden van bestanden naar je website
  • Een back -up maken van een database of website
  • Bieden de stappen om je hosting te migreren
  • Geïntegreerde SSL alleen op het primaire domein installeren
  • E -mailaccounts maken
  • Het verstrekken van basisinstellingen voor je e -mailclient
  • Doe je best om prestatieproblemen met de website te identificeren en prestatieproblemen met het platform te identificeren 1

Niet ondersteund:

• WHM/WHMCS-configuratiescherm en eventuele andere plug-ins en add-ons
  • Alle clients, scripts, toepassingen of inhoud die door de klant zijn geïnstalleerd
  • Toepassingen in de Parallels Plesk Application Vault en/of cPanel Application Catalog
  • SSL-certificaten van derden installeren
  • Een GoDaddy SSL-certificaat installeren op GoDaddy voor add-on domeinen 2
  • De SEO -instellingen van je website configureren
  • Helpen met eventuele aanpassingen van de server op hoofdniveau
  • Training over het gebruik van internet 3
  • Aangepaste DNS -zonebestanden maken
  • Problemen met services van derden oplossen
  • Helpen met eventuele aanpassingen van de server op hoofdniveau
  • Je e -mailclient configureren
  • Je FTP -client configureren
  • Problemen met domeinregistraties van derden oplossen
  • Problemen met hacks oplossen dankzij klantgestuurde vectoren
  • Controleren op compatibiliteit tussen browsers
  1. De hoofdoorzaak van problemen met de websiteprestaties identificeren - We zorgen ervoor dat e -mail, webserving, FTP en je configuratiescherm allemaal werken en toegankelijk zijn. De klant is volledig verantwoordelijk voor de installatie en correcte werking van alle scripts en toepassingen. We lossen geen problemen op en bieden geen ondersteuning met betrekking tot defecte scripts of toepassingen.
  2. Daar is een Expert Service voor.
  3. We bieden geen training of opleiding over de werking van enig aspect van internettechnologie. Er wordt van je verwacht dat je basiskennis hebt van internetconcepten, zoals DNS, e -mail, web, webbrowsers, FTP en algemene computerkennis.