Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verklaring van ondersteuning

Laatst herzien: 30-9-2020

Overzicht

Aangezien GoDaddy nieuwe functies en services voor u toevoegt, en als u nieuwe toepassingen en software van derden toevoegt, is het belangrijk dat wij u informeren welke ondersteuningsservices GoDaddy biedt en wat niet. Deze ondersteuningsverklaring is niet bedoeld en vormt geen bindende overeenkomst tussen jou of GoDaddy en is alleen bedoeld om enkele van de voorgestelde richtlijnen te specificeren van de ondersteuningsniveaus van GoDaddy voor producten die we verkopen. Deze supportverklaring kan op elk moment naar goeddunken van GoDaddy worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving aan jou. Sommige van de onderstaande producten en services zijn mogelijk niet in alle markten verkrijgbaar.

Beschrijving van ondersteuningsservices


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.