Verifieer mijn domeineigendom met Hover (Tucows)

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein bij Hover, moet je je Hover DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij je Hover -account .
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, kies je de domeinnaam die je wilt bewerken.
  3. Selecteer het tabblad DNS.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen en voer het volgende in:
    • Hostnaam : @
    • Recordtype : TXT
    • Waarde : De TXT -waarde in je Microsoft 365 -account.
  5. Selecteer Opslaan.

Neem contact op met de klantondersteuning van Hover op 1 (866) 731-6556 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stap

• Laat GoDaddy je TXT -record controleren door je aan te melden bij je Microsoft 365 -account en Ik heb mijn TXT -record ingesteld te selecteren. Controleer alsjeblieft! Nadat je eigendom is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Gebruik deze om je Microsoft 365 -mailbestemming voor je Hover -domein in te stellen .