Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verifieer mijn domeineigendom met Hover (Tucows)

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein bij Hover, moet je je Hover DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

 1. Meld je aan bij je Hover -account .
 2. Als je meerdere domeinnamen hebt, kies je de domeinnaam die je wilt bewerken.
 3. Selecteer het tabblad DNS.
 4. Selecteer Nieuwe toevoegen en voer het volgende in:
  • Hostnaam : @
  • Recordtype : TXT
  • Waarde : De TXT -waarde in je Microsoft 365 -account.
 5. Selecteer Opslaan.

Neem contact op met de klantondersteuning van Hover op 1 (866) 731-6556 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stap

 • Laat GoDaddy je TXT -record controleren door je aan te melden bij je Microsoft 365 -account en Ik heb mijn TXT -record ingesteld te selecteren. Controleer alsjeblieft! Nadat je eigendom is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Gebruik deze om je Microsoft 365 -mailbestemming voor je Hover -domein in te stellen .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.