Verifieer mijn domeineigendom bij Wix

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein bij Wix, moet je je Wix DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij je Wix -account .
  2. Selecteer Domeinen onder Abonnementen .
  3. Selecteer Geavanceerd onder Mijn domeinen .
  4. Selecteer DNS bewerken .
  5. Selecteer naast TXT (Tekst) + Nog een toevoegen .
  6. Voer het TXT -record in dat wordt weergegeven in je Microsoft 365 -account.
  7. Selecteer DNS opslaan .

Neem contact op met de klantenondersteuning van Wix op 1 (800) 600-0949 als je meer hulp nodig hebt.

Opmerking: het kan 24-48 uur duren voordat je e-mailbestemming is ingesteld.

Verwante stap

• Laat GoDaddy je TXT -record controleren door je aan te melden bij je Microsoft 365 -account en Ik heb mijn TXT -record ingesteld te selecteren. Controleer alsjeblieft! Nadat je eigendom is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Gebruik deze om je Microsoft 365 -mailbestemming in te stellen voor je Wix -domein .

Meer informatie

• Lees meer over Wix .