Verifieer mijn domeineigendom bij Network Solutions

Om je Microsoft 365 e -mailadres in te stellen met een domein bij Network Solutions, moet je de DNS -instellingen van Network Solutions twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij je Network Solutions -account .
  2. Selecteer Account beheren .
  3. Selecteer Mijn domeinnamen .
  4. Selecteer Geavanceerde DNS -records bewerken
  5. Scroll naar Tekst (TXT -records) en selecteer TXT -records bewerken .
  6. Voer het volgende in:
    • Hostnaam : @
    • TTL : 7200
    • Tekst : voer de TXT -waarde in die we je hebben gemaild.
  7. Selecteer Doorgaan .

Neem contact op met de klantenondersteuning van Network Solutions op 1 (888) 642-0209 als je meer hulp nodig hebt.