SSL-certificaten Help

Verifieer mijn certificaataanvraag (Standaard verzekering)

Nadat je een Standaard zekerheid-SSL-certificaat hebt aangevraagd, moet je verifiëren dat je alle domeinnamen in je aanvraag beheert.

Als je SSL-certificaat zich in hetzelfde GoDaddy-account bevindt als de domeinen in de aanvraag, hoef je niet te bewijzen dat je het domein beheert, dat doen wij voor je. Als je SSL-certificaat zich in een ander account bevindt dan de domeinen in de aanvraag, moet een van deze methoden worden gekozen om te bewijzen dat je de domeinen beheert:

• We sturen een verificatielink naar een lijst e-mailadressen op de domeinen. Het e-mailadres moet een van de volgende zijn: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@, of webmaster@. Als je deze nog niet hebt ingesteld, moet je er een aanmaken en wij sturen je de koppeling binnen 24 uur. Door te klikken op de link bewijs je dat je het domein beheert.
  • Als je SSL-certificaat zich niet in hetzelfde account bevindt als je domeinen en je geen e-mailadres op de domeinen kunt instellen, moet je verifiëren dat je de domeinnamen beheert via DNS of HTML. Voor meer informatie over dit proces, zie Domeineigendom controleren (HTML of DNS) .

Nadat je een van de domeincontrole-bewijsopties hebt afgerond, wordt je certificaat binnen 1 werkdag afgegeven. Onthoud dat handmatige verificatieprocessen afhankelijk zijn van je voltooiing van de taak, en dat het certificaat niet wordt afgegeven totdat je bewijst dat je de domeinnamen beheert.

Hulp nodig?

Als je ondersteuning nodig hebt bij het voltooien van de domeincontrole-opties, moet je contact opnemen met de klantenservice.

Volgende stap

Nadat we hebben geverifieerd dat je de domeinnamen beheert en je SSL-certificaat hebben afgegeven, zijn je volgende stappen afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
Primair domeinnaam op een GoDaddy-product We voltooien de SSL-installatie voor je, zolang de SSL zich op het primaire domein van het hostingproduct bevindt. Je moet mogelijk het verkeer van je site doorverwijzen van HTTP naar HTTPS.
Secundair/add-on domeinnaam op een cPanel-hostingaccount Download je SSL-certificaat en installeer handmatig het certificaat op je cPanel-account
VPS, dedicated servers en andere hostingproviders Mijn SSL-certificaatbestanden downloaden