SSL-certificaten Help

Verifieer mijn certificaataanvraag (Extended Validation)

Wanneer je een Extended Validation (EV)-certificaat hebt aangevraagd, verifiëren we je:

• Beheer van de domeinnaam in je aanvraag
  • Identiteit, adres en telefoonnummer
  • Geschiktheid voor verlengde registratie

Domeinbeheerverificatie

We verifiëren dat je de domeinnaam in je aanvraag beheert door je GoDaddy-account en openbaar toegankelijk dossiers in de WHOIS-database te controleren.

We vragen sommige klanten ook handmatig te verifiëren dat ze hun domeinnaam beheren. Zie Domeineigendom controleren (HTML of DNS) voor meer informatie over dit proces.

Verificatie verlengde registratie

Aangezien Extended Validations het hoogste verzekeringsniveau bieden, voeren we een grondig verificatieproces uit voor je aanvraag. Hiervoor zijn o.a. de volgende documenten nodig:

• Certificaataanvraag ondertekend door aanvrager certificaat en goedkeurder certificaat
  • Ondertekende contractovereenkomst voor alle initiële aanvragen en wijzigingen aan geautoriseerde ondertekenaar.
  • Notariële persoonlijke verklaring (voor niet-NV's of BV's)
  • Notariële rechtstreekse verklaring (voor niet-NV's of BV's)
  • Notariële kopie van de foto-ID gebruikt voor identiteitsvalidatie (voor niet-NV's of BV's)
  • Geverifieerd juridisch advies of gecertificeerde brief van een registeraccountant, afhankelijk van de resultaten van andere validatiemethoden

Hoe lang duurt het proces?

Het volledige verificatieproces voor uw bedrijfsregistratie kan enkele weken duren.

Hulp nodig?

Als je hulp zoekt om te weten wat je vervolgens moet doen, vind je ons supportnummer in je SSL-configuratiescherm. Het wordt rechts weergegeven onder de voortgangsindicator.

Volgende stap

Wanneer we hebben geverifieerd dat je de domeinnaam beheert, is de volgende stap afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
VPS of dedicated server die jij beheert Een SSL-certificaat downloaden
Andere producten van GoDaddy Wij ronden de SSL-installatie voor je af, dus je hoeft verder niets te doen!