SSL-certificaten Help

Verifieer mijn certificaataanvraag (Deluxe verzekering)

Nadat je een Deluxe Assurance SSL-certificaat aanvraagt, verifiëren we je:

• Beheer van de domeinnaam in je aanvraag
  • Identiteit, adres en telefoonnummer

Domeinbeheerverificatie

We verifiëren dat je de domeinnaam in je aanvraag beheert door je GoDaddy-account en openbaar toegankelijk dossiers in de WHOIS-database te controleren.

We vragen sommige klanten ook handmatig te verifiëren dat ze hun domeinnaam beheren. Zie Domeineigendom controleren (HTML of DNS) voor meer informatie over dit proces.

Hoe lang duurt het proces?

Het verificatieproces duurt gewoonlijk niet meer dan 1 werkdag. Handmatige verificatie kan echter pas worden uitgevoerd nadat de gebruiker de taak heeft voltooid.

Verificatie identiteit

Om te verifiëren dat je een entiteit bent of vertegenwoordigt waaraan we het certificaat uitgeven, vragen we je documenten op te sturen met de volgende informatie:

• Jouw naam of de naam van de organisatie
  • Adres
  • Telefoonnummer (hier bellen we naartoe voordat we je certificaat uitgeven)

Het soort documenten dat we accepteren is afhankelijk van of het certificaat wordt uitgegeven aan een persoon of een organisatie.

Personen

• Foto-ID uitgegeven door de overheid
  • Een rekening van het nutsbedrijf of een bankafschrift of creditcardafschrift waarop je adres en telefoonnummer staat.

Organisaties

• Zakelijke licentie
  • Omzetbelasting- en gebruiksbelastingcertificaat (alleen het nummer of de FEIN kunnen we niet accepteren)
  • "Doing Business As"-documentatie (DBA)
  • "Fictitious-name"-documentatie
  • Certificaat/licentie bedrijfsbelasting
  • Certificaat belastingvrijstelling non-profit organisatie
  • Statuten
  • Een rekening van het nutsbedrijf of een bankafschrift of creditcardafschrift waarop je adres en telefoonnummer staat.
  • Een verklaring van een advocaat of CPA

Hoe lang duurt het proces?

Als we je documentatie hebben ontvangen, verwerken we de aanvraag binnen 3 werkdagen.

Hulp nodig?

Als je hulp zoekt om te weten wat je vervolgens moet doen, vind je ons supportnummer in je SSL-configuratiescherm. Het wordt rechts weergegeven onder de voortgangsindicator.

Volgende stap

Wanneer we hebben geverifieerd dat je de domeinnaam beheert, is de volgende stap afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
VPS of dedicated server die jij beheert Een SSL-certificaat downloaden
Andere producten van GoDaddy Wij ronden de SSL-installatie voor je af, dus je hoeft verder niets te doen!