E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verhoog je open tarief met onderwerpregels

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Het doel van onderwerpregels is om lezers aan te moedigen je e -mail te openen en actie te ondernemen. Laat de druk van het schrijven van de perfecte onderwerpregel je niet raken. Het vinden van de juiste woorden hoeft niet moeilijk te zijn - vind hier wat hulp.

Openingspercentages zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals verzamelpraktijken, lijstleeftijd en de branche waarin u verzendt. Het gemiddelde tarief varieert van 10% tot 25% (aan de bovenkant van het spectrum). We hebben duizenden onderwerpregels geanalyseerd om de regels met de hoogste open tarieven en de meeste impact te vinden. Dit is wat we hebben geleerd.

Wees specifiek

De onderwerpregel moet de lezers vertellen wat ze binnenin zullen vinden.

Hier is een voorbeeld met een open tarief van 37%:

Nog maar drie dagen voor deze geweldige aanbieding voor lezers van [bedrijfsnaam]!

Het is volkomen duidelijk waar de e -mail over gaat en de lezer weet dat wanneer hij de e -mail opent, hij de details van de speciale aanbieding zal lezen. Let ook op de “call -to -action” en het gevoel van urgentie. Het is echter de moeite waard om overdreven proclamaties te vermijden - je wilt niet te sterk overkomen.

Het is absoluut niet oké om te zeggen " Dit nieuws zal je leven redden !!! " Ze zijn misschien leuk om te schrijven, maar als het niet overeenkomt met de e -mail, schakel je je lezers uit.

Wees trouw aan het doel van een onderwerpregel

Het doel is een voorbeeld van de e -mail; een handvol woorden die de essentie van het onderwerp vastleggen.

Hier is een winnaar:

Boeing vergroot voetafdruk van SC -faciliteiten

Die onderwerpregel kreeg een weergavepercentage van 30%! Het maakt rechtstreeks gebruik van waar de lezers van dat bedrijf in geïnteresseerd zijn.

Woorden met vrienden

Feedback is buitengewoon constructief en met onderwerpregels is het verkrijgen van enig perspectief van buitenaf essentieel.

Vraag je vrienden en collega's wat volgens hen de onderwerpregel moet zijn of laat ze je onderwerpregels bewerken. Beter nog, bedenk een paar opties en vraag hen om er zelf een paar te bedenken. Kijk dan welke de beste zijn. Je zult versteld staan hoe vaak dit resulteert in de perfecte onderwerpregel.

Gesplitste tweede indrukken

De eerste woorden zijn belangrijk! Wanneer een voorbeeld van de e -mail wordt bekeken, zijn je eerste paar woorden de woorden die worden weergegeven, dus zorg ervoor dat ze tellen.

Hier is een onderwerpregel die de aandacht trekt:

Deze deal is een misdaad! The Murder Mystery Repeat Offender Deal!

Voor een bedrijf dat zich bezighoudt met moordmysteries, is dat een supersterke opening die hen een open tarief van 32% opleverde.

Content is koning

Onderwerpregels zijn een belangrijke factor bij het genereren van gezonde open tarieven. Het is de eerste stap naar engagement en daarom is het de moeite waard om te kijken naar hoe je inhoud je onderwerpregel aanstuurt in plaats van de onderwerpregel als een bijzaak te beschouwen.

Een boeiende onderwerpregel kan alleen worden gebouwd op een sterke basis van inhoud, dus zorg ervoor dat je nieuwsbrief zelf waarde biedt. Als je holistisch denkt, moet je content schrijven die geweldige onderwerpregels genereert.

Wie ben je?

Bij het analyseren van onze best presterende onderwerpregels, kwam er een trend naar voren. Van de e -mails met de hoogste open tarieven, had 76% de bedrijfsnaam of de productnaam vermeld in de onderwerpregels.

Dat is meer dan toeval, dat is een pro -tip: de schrijvers van de bovenste onderwerpregel gebruiken hun bedrijfsnaam, de productnaam of beide.

Deze had een weergavepercentage van 44%:

Kwekerij Flanel van Cloud 9 Organics is nu verkrijgbaar bij [Company Name]

Gebruik Google Insights For Search

Als je niet zeker weet welke woorden het meest geschikt zijn voor je onderwerpregel, kun je deze vergelijken met Insights For Search van Google. Hoewel het technisch gezien een hulpmiddel is om zoekmachineoptimalisatie (oftewel SEO) te helpen verbeteren en om je te helpen begrijpen waarnaar mensen zoeken op Google, biedt de tool geweldig 'inzicht' in online interesses in het algemeen.

Het is vooral handig voor onderwerpregels wanneer je wilt vergelijken welke woorden krachtiger zijn en of je een bepaald actueel onderwerp wilt hebben boven een ander.