Verhoog de OneDrive -opslag in mijn Business Enterprise -pakket

Je Microsoft 365 Business Enterprise -abonnement wordt geleverd met 1 TB OneDrive -opslagruimte per gebruiker. Naarmate je organisatie groeit, kun je extra opslagruimte toevoegen als je aan beide vereisten voldoet:

• Je hebt 5 of meer Business Enterprise -gebruikers in je organisatie.
  • Minstens 1 van de Business Enterprise -gebruikers heeft meer dan 90% van hun OneDrive -ruimte gebruikt.

Je moet een beheerder zijn van een Zakelijk Enterprise -abonnement om deze stappen te volgen.

1. Meld je aan bij het OneDrive -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Opslag en voer de opslagcapaciteit van je voorkeur in het vak Standaardopslag in GB in. Je standaard opslagruimte moet in GB zijn (en minder dan 5120 GB).
    OneDrive -beheercentrum met opbergvenster en standaard opbergvak
  3. Selecteer Opslaan.

Verwante stappen

• Indien nodig kan de OneDrive -opslag worden vergroot van 5 TB naar 25 TB met vergelijkbare vereisten:
    • Je hebt 5 of meer Business Enterprise -gebruikers in je organisatie.
    • Minstens 1 gebruiker gebruikt 90% van de toegewezen 5 TB OneDrive -opslag.
  • Lees dit artikel van Microsoft over het bewaken van je OneDrive -opslaglimiet .