Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vergelijk Gen 4 Dedicated Server -abonnementen

De Dedicated Servers van de vierde generatie van GoDaddy zijn verkrijgbaar in acht abonnementen: vier met standaard harde schijven (HDD) en vier met solid -state drives (SSD). Elk abonnement is beschikbaar met een van de twee ondersteuningsniveaus: zelfbeheerd of volledig beheerd. Bekijk de tabellen hieronder om het pakket en het ondersteuningsniveau te vinden dat het beste bij je past, of om te zien wat je bestaande pakket omvat.

Opmerking: als je op zoek was naar Generation 4 VPS -abonnementen, hebben we die ook .

Generatie 4 Dedicated Server -abonnementen (SSD)

PlannaamDED4-32G-SSDDED4-64G-SSDDED4-128G-SSDDED4-256G-SSD
CPUIntel Xeon-D 2123ITIntel Xeon-E 2136AMD EPYC ™ 7351PAMD EPYC ™ 7351P
CPU -kernen/-threads4C/8T6C/12T16C/32T16C/32T
CPU -frequentie2,20 GHz3,30 GHz2,40 GHz2,40 GHz
RAM3264128256
Opslag SSD NVMe2 x 5002 x 5002 x 10002 x 1000
RAID-niveau1 (gespiegelde schijven)1 (gespiegelde schijven)1 (gespiegelde schijven)1 (gespiegelde schijven)
BesturingssysteemAlle pakketten: Linux of Windows
(bekijk de supportniveau‘s voor meer informatie)
IP-adressenAlle pakketten: 1 dedicated
SSL-certificaatAlle pakketten: het eerste jaar gratis

Generatie 4 Dedicated Server -ondersteuningsniveaus

KenmerkZelfbeheerdVolledig beheerd
ConfiguratieschermcPanel of Plesk op CentOS (optioneel)cPanel/WHM
Opties Linux OSUbuntu 20.04 of 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8Ubuntu 20.04 of 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8
Opties Windows OSWindows 2019 of 2022nvt
Netwerk-uptime controleren/onderhouden
DDoS-aanvalbescherming op netwerkniveau
BeveiligingspatchingAlleen met bedieningspaneel
Apache, MySQL, support voor netwerkveiligheidBeperkt (met bedieningspaneel)Beperkt
cPanel, WHM, PleskBeperkt (met bedieningspaneel)Beperkt
Installatie aangepaste plug-in, updates, supportAlleen installatie
Websitemigratie van een andere provider naar GoDaddyTot 5 websites, 10 GB/site, 1 database/site
Scriptfouten gebruiker oplossenBeperkt
Installatie aangepaste toepassing, updates, supportGoDaddy onderzoekt en installeert alleen
Database-beheer
ServeroptimalisatieBeperkt: geen site- of scriptupdates)
LAMP-stack-support
Installatie PHP-module
Serveroptimalisatie
SSL-installatie