Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vergelijk Gen 4 Dedicated Server -abonnementen

De Dedicated Servers van de vierde generatie van GoDaddy zijn verkrijgbaar in acht abonnementen: vier met standaard harde schijven (HDD) en vier met solid -state drives (SSD). Elk abonnement is beschikbaar met drie supportniveaus: zelfbeheerd, beheerd en volledig beheerd. Bekijk de tabellen hieronder om het pakket en het ondersteuningsniveau te vinden dat het beste bij je past, of om te zien wat je bestaande pakket omvat.

Opmerking: als je op zoek was naar Generation 4 VPS -abonnementen, hebben we die ook .

Generation 4 Dedicated Server -abonnementen (HDD)

Plannaam DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kernen/-threads 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frequentie 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Opslag HDD 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-niveau 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven)
Besturingssysteem Alle pakketten: Linux of Windows
(bekijk de supportniveau‘s voor meer informatie)
IP-adressen Alle pakketten: 1 dedicated
SSL-certificaat Alle pakketten: het eerste jaar gratis

Generatie 4 Dedicated Server -abonnementen (SSD)

Plannaam DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kernen/-threads 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frequentie 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Opslag SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-niveau 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven) 1 (gespiegelde schijven)
Besturingssysteem Alle pakketten: Linux of Windows
(bekijk de supportniveau‘s voor meer informatie)
IP-adressen Alle pakketten: 1 dedicated
SSL-certificaat Alle pakketten: het eerste jaar gratis

Generatie 4 Dedicated Server -ondersteuningsniveaus

Kenmerk Zelfbeheerd Volledig beheerd
Configuratiescherm cPanel of Plesk op CentOS 7 (optioneel) cPanel/WHM
Opties Linux OS CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel op CentOS 7
Opties Windows OS Windows 2016 Windows 2016
Netwerk-uptime controleren/onderhouden
DDoS-aanvalbescherming op netwerkniveau
Beveiligingspatching Alleen met bedieningspaneel
Apache, MySQL, support voor netwerkveiligheid Beperkt (met bedieningspaneel) Beperkt
cPanel, WHM, Plesk Beperkt (met bedieningspaneel) Beperkt
Installatie aangepaste plug-in, updates, support Alleen installatie
Websitemigratie van een andere provider naar GoDaddy Tot 5 websites, 10 GB/site, 1 database/site
Scriptfouten gebruiker oplossen Beperkt
Installatie aangepaste toepassing, updates, support GoDaddy onderzoekt en installeert alleen
Database-beheer
Serveroptimalisatie Beperkt: geen site- of scriptupdates)
LAMP-stack-support
Installatie PHP-module
Serveroptimalisatie
SSL-installatie