Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vergelijk abonnementen en bestellingen

Hoewel abonnementen en bestellingen erg op elkaar kunnen lijken, zijn er enkele belangrijke verschillen waarmee je rekening moet houden wanneer je ze bekijkt in je WooCommerce Dashboard.

Vereist: WooCommerce -abonnementen is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress E -commerce hosting of als een zelfstandige aankoop.

De bedoeling van een bestelling is om een record te maken van een transactie die in het verleden heeft plaatsgevonden . Aan de andere kant is een abonnement een afspraak dat er in de toekomst een transactie zal plaatsvinden . Abonnementen zijn een uitbreiding van bestellingen en als zodanig bevatten ze allemaal dezelfde gegevens als bestellingen, waaronder een klant, status, betaalmethode, factuur- en verzendadres, en product-, kosten-, btw- en verzendregelitems. Abonnementen bevatten ook extra gegevens, waaronder een terugkerende factureringsperiode en -interval, datums van het begin van het abonnement, de volgende betaling en het einde van de proefperiode, en de gerelateerde bestellingen.

Een actief abonnement kan meerdere transacties weergeven die in de loop van de tijd hebben plaatsgevonden (bijvoorbeeld wanneer gebruikers een bestaand abonnement upgraden ). Aan abonnementen kunnen dus meerdere bestellingen zijn gekoppeld. Als een bestelling meerdere abonnementen omvat, kan die enkele bestelling ook worden gekoppeld aan verschillende abonnementen.

Meer informatie