Verbroken koppelingen herstellen na het verplaatsen van mijn WordPress-site

Opmerking:dit artikel is niet van toepassing op Beheerde WordPress-accounts. Beheerde WordPress werkt indien nodig automatisch alle URL's bij, dus hoef je dit niet handmatig uit te voeren.

Soms moet je verbroken koppelingen bijwerken als je je WordPress®-domeinnaam wijzigt of als je je WordPress-site naar een nieuwe server verplaatst. Als je verbroken koppelingen naar afbeeldingen en hyperlinks op je site aantreft als die weer online is, moet je de verouderde koppelingen opschonen.
  1. Meld je aan bij het beheervenster van WordPress.
  2. Klik in het menu Plug-ins op Nieuwe toevoegen.
  3. Voer Zoeken en vervangen in en klik op Plug-ins zoeken.
  4. Zoek de plug-in Zoeken en vervangen en klik vervolgens op Nu installeren.
  5. Als de plug-in is geïnstalleerd, klik je op Activeren.
  6. Klik in het menu Tools op Zoeken en vervangen en selecteer het tabblad Domein-URL vervangen.
  7. Voer de nieuwe URL van je site in het veld Vervangen door in. Bijvoorbeeld, http://newdomainexample.com (zonder schuine streep aan het einde).
  8. Als je het databasevoorvoegsel wilt wijzigen, schakel dan het vakje in en voeg het nieuwe voorvoegsel in dat je wilt gebruiken.
  9. Klik op Domein/URL vervangen.

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.