VPS4-hosting Help

Verbinding maken via Extern bureaublad (RDC) met mijn Generation 4 Windows-server

Je kunt een verbinding van Microsoft Extern bureaublad (RDC) gebruiken om je Windows Generation 4-server te beheren.

Opmerking: als je een beheerde of volledig beheerde server hebt, moet je misschien beheerdertoegang inschakelen voordat je kunt verbinden met een extern bureaublad.

1. Open Extern bureaublad-verbinding op je Windows-computer.
  2. Voer het IP-adres van je Generation 4-server in en klik op Verbinden.
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server in wanneer hierom gevraagd wordt en klik vervolgens op OK.