Beheerde WordPress Help

Verbinding maken met mijn Beheerde WordPress-server met SSH (Secure Shell)

Zodra je SSH hebt ingeschakeld op je Beheerde WordPress-account, volg deze algemene stappen om verbinding te maken via SSH met behulp van een cliënt.

Vereist: Je hebt het volgende nodig om de deze stappen te voltooien:

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

1. Start je SSH-cliënt.
  2. Voer de Host (je domeinnaam of je IP-adres) en Poort (22 voor SSH) in om de SSH-verbinding tot stand te brengen.
  3. Voer wanneer hierom wordt gevraagd je FTP-gebruikersnaam en wachtwoord in.

Meer informatie

• De exacte stappen om verbinding te maken via SSH hangen af van de SSH-cliënt die je gebruikt. Zie meer documentatie voor PuTTY of Terminal.
  • Veelgebruikte SSH-opdrachten voor je WordPress site vindt je in het WP-CLI handboek.