Verbinding maken met je server of gedeelde hostingaccount via SSH

Je kunt vanuit een client via SSH verbinding maken met al onze op Linux gebaseerde gedeelde hostingaccounts (meer info) en servers (VPS of dedicated). Wij raden het gebruik aan van...

Na het downloaden en installeren van één van deze clients, gebruik je de volgende instellingen om verbinding te maken via SSH:

Veld Wat in te voeren...
Hostnaam of IP-adres De domeinnaam of het IP-adres van je account

Webhosting en klassieke hosting / cPanel gedeelde / Server
Poort 22
Gebruikersnaam De gebruikersnaam van je account

Webhosting en klassieke hosting / cPanel gedeelde / Server
Wachtwoord Het wachtwoord van je account

webhosting en klassieke hosting / cPanel gedeelde / Server

Opmerking: wanneer je de hostnaam of het IP-adres en de poort hebt ingevoerd, open je de verbinding. Wanneer je bent verbonden, word je gevraagd naar de gebruikersnaam en het wachtwoord.