Verbeter de beveiliging van WordPress

Je WordPress -site beveiligen is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat deze beschermd is tegen veelvoorkomende kwaadaardige aanvallen. Er zijn meerdere manieren om je site te beveiligen en sommige opties werken mogelijk niet met bepaalde plug -ins, thema's of hostingaccounts. Je hebt twee opties bij het beveiligen van je WordPress -site:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren. We voeren de services uit op voorwaarde dat deze geen invloed hebben op de prestaties van je site, of tenzij specifiek gevraagd:

Uitgevoerd via de Sucuri-beveiligingsplug-in.

• Controleer of de WordPress-versie up-to-date is
  • De WordPress-versie privé maken
  • Blokkeer php-bestanden in uploads, wp-content, wp-include-mappen
  • Het WordPress-readme-bestand verwijderen
  • Schakel DISSALLOW_FILE_EDIT in WordPress in

Uitgevoerd zonder de Sucuri Security plug-in.

• Inlogpogingen beperken
  • Directory doorzoeken uitschakelen
  • xml-rpc uitschakelen

Doe het zelf

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Installeer en configureer de Sucuri -beveiligingsplug -in in WordPress Goed
Beperk inlogpogingen in WordPress Goed
Directory doorzoeken uitschakelen Goed
Schakel XML-RPC uit Goed