Verberg de Worker -plug -in op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt de Worker-plug-in verbergen in de lijst met plug-ins op je WP-admin-dashboard. De plug -in blijft actief, ook al is deze niet zichtbaar in de lijst. Door de plug -in te verbergen, weten je klanten niet dat je GoDaddy Pro gebruikt voor het beheren van hun websites.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik op White Label .
    Open instellingen
  4. Selecteer ManageWP Worker verbergen in de plug -in / widgetlijst .
    Verberg Worker plug -in box
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Wijzigingen in de White Label -instellingen zijn van invloed op alle websites die deze functie gebruiken.