Verberg de inlogpagina op mijn WordPress -site

Om een extra beveiligingslaag aan je WordPress -site toe te voegen, kun je de standaard aanmeldings -URL vervangen door een aangepaste URL. Het helpt voorkomen dat slechte actoren de inlogpagina vinden en misbruiken.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Installeer en activeer de plug -in WPS Hide Login .
  3. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen en vervolgens WPS Aanmelding verbergen .
  4. Voer naast Aanmeldings -URL een nieuwe, aangepaste aanmeldings -URL in. We raden aan om de nieuwe URL op te slaan in een teksteditor naar keuze, zodat je deze niet vergeet.
  5. (Optioneel) Voer naast Omleidings -URL een nieuwe, aangepaste omleidings -URL in. Hierdoor wordt de omleidingspagina gewijzigd waarnaar bezoekers worden gestuurd wanneer ze de standaard WordPress-aanmeldings-URL proberen te openen ( example.com/wp-login.php ).
  6. Selecteer Wijzigingen opslaan .

De volgende keer dat je de aanmeldingspagina op je site wilt openen, moet je de nieuwe aanmeldings -URL gebruiken. Pogingen om wp-login.php of de map wp-admin te bezoeken, resulteren in een verzending naar de omleidings-URL. Als je de aangepaste aanmeldings -URL wilt uitschakelen, deactiveer je de plug -in WPS Hide Login.