SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verander de domeinnaam (gewone naam) op mijn SSL-certificaat

U kunt de algemene naam van uw SSL-certificaat wijzigen. Dit is de primaire domeinnaam die het certificaat beveiligt en versleutelt. Hoe u uw algemene naam wijzigt, hangt af van waar uw certificaat momenteel wordt gehost:

Hosting Wat te doen
Primair domein op een GoDaddy-hostingaccount
  1. Verwijder uw certificaat van de huidige locatie .
  2. Wijzig de domeinnaam op uw hosting ( cPanel | Plesk )
  3. Volg onderstaande stappen.
Websites + marketing account
  1. Verwijder uw certificaat van de huidige locatie .
  2. Verander de domeinnaam op je Websites + marketing account.
  3. Volg onderstaande stappen.
Ergens anders Volg onderstaande stappen.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer naast het SSL-certificaat dat u wilt wijzigen Beheer .
  3. Selecteer Wijzig de site die uw certificaat beschermt .
  4. Selecteer een van de volgende opties op basis van waar uw website wordt gehost:
  5. Hosting Wat te doen
    Shared hosting of Site Builder Selecteer Verplaats uw certificaat naar een van uw gehoste domeinen en selecteer vervolgens de domeinnaam die u wilt gebruiken.
    Ergens anders Selecteer Verander naar een ander domein en voer de algemene naam in die u voor het certificaat wilt gebruiken.
  6. Selecteer Voeg wijziging toe .
  7. Als u een Certificate Signing Request (CSR) van uw server heeft verstrekt toen u uw originele SSL-certificaat kreeg en u verhuist naar een nieuwe server, moet u een extra wijziging aanbrengen in toets het certificaat opnieuw in met een CSR van de nieuwe server. Selecteer Voer uw certificaat opnieuw in , plak de nieuwe CSR en selecteer Voeg wijziging toe .
  8. Selecteer Alle wijzigingen verzenden.

Notitie: Met Deluxe en Extended Validation SSL's kunt u alleen de algemene naam wijzigen, niet de informatie van de organisatie.