Veiling CashParking -domeinnamen

In je CashParking & reg; account kun je .com-, .net-, .biz-, .org-, .info-, .name- en .us -domeinnamen te koop aanbieden op GoDaddy -veilingen & reg ;. Met uitzondering van .us biedt GoDaddy-veilingen geen ondersteuning voor landcodedomeinnamen op het hoogste niveau (ccTLD's).

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanbieden van een CashParking -domeinnaam voor veiling, maar je moet wel lid zijn van GoDaddy -veilingen. Zie voor meer informatie over GoDaddy -veilingenVeelgestelde vragen veilingen

Het tabblad Basis gebruiken om een CashParking -domeinnaam te veilen

Opmerking: op het tabblad Basis kun je verkoopopties toepassen op de domeinnamen die je wilt veilen. Als er meerdere domeinnamen zijn geselecteerd, zijn de opties van toepassing op alle domeinnamen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer het tabblad CashParking.
  5. Selecteer de domeinnamen die je wilt veilen.
  6. Selecteer in het menu Verkoopopties de optie Te koop aanbieden .

Opmerking: als je geen lid bent van GoDaddy -veilingen, vraagt CashParking je om lid te worden. Selecteer een lidmaatschapsplan en klik vervolgens op Afrekenen of Snel afrekenen om door te gaan.

7. Selecteer in de lijst Betaling storten aan de rekening van de begunstigde die u wilt gebruiken.

Opmerking: als je nog geen begunstigde -account hebt toegevoegd aan je CashParking -account, kun je in de PayPal & reg; e -mailveld voer je het e -mailadres in van het PayPal -account dat je wilt gebruiken.

8. Voer de volgende informatie in:
    • Categorie — Het onderwerp dat u aan de domeinnaam wilt koppelen.
    • Subcategorie — De specifieke inhoud die u aan de domeinnaam wilt koppelen.
    • Veilingstype — Het koop-/verkoopproces dat je voor je vermelding wilt gebruiken.
    • Startbod — De laagste prijs waarmee u wilt bieden.
  9. Lees de universele servicevoorwaarden van GoDaddy.com en de lidmaatschapsovereenkomst voor GoDaddy -veilingen en selecteer de relevante selectievakjes als je daarmee instemt.
  10. Klik op OK.

Het tabblad Geavanceerd gebruiken om een CashParking -domeinnaam te veilen

Opmerking: op het tabblad Geavanceerd kunt u afzonderlijke verkoopopties toepassen op meerdere domeinnamen. Deze opties zijn niet van toepassing op alle domeinnamen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer het tabblad CashParking.
  5. Selecteer de domeinnamen die je wilt veilen.
  6. Selecteer in het menu Verkoopopties de optie Te koop aanbieden .

Opmerking: als je geen lid bent van GoDaddy -veilingen, vraagt CashParking je om lid te worden. Selecteer een lidmaatschapsplan en klik vervolgens op Afrekenen of Snel afrekenen om door te gaan.

7. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
  8. Selecteer in de lijst Betaling storten aan de rekening van de begunstigde die u wilt gebruiken.

Opmerking: Als je nog geen begunstigde -account aan je CashParking -account hebt toegevoegd , voer je in het PayPal -e -mailveld het e -mailadres in van het PayPal -account dat je wilt gebruiken.

9. Voer de volgende informatie in voor elke domeinnaam:
    • Categorie — Het onderwerp dat u aan de domeinnaam wilt koppelen.
    • Subcategorie — De specifieke inhoud die u aan de domeinnaam wilt koppelen.
    • Veilingstype — Het koop-/verkoopproces dat je voor je vermelding wilt gebruiken.
    • Startbod — De laagste prijs waarmee u wilt bieden.
  10. Lees de universele servicevoorwaarden van GoDaddy.com en de lidmaatschapsovereenkomst voor GoDaddy -veilingen en selecteer de relevante selectievakjes als je daarmee instemt.
  11. Klik op OK.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat domeinnamen worden weergegeven in GoDaddy -veilingen.