Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Veelgestelde vragen over WooCommerce -boekingen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen die kunnen optreden als je WooCommerce Bookings gebruikt om geplande afspraken of reserveringen te verkopen.

Vereist: WooCommerce Bookings is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Is het mogelijk om één gecombineerde bestelling te plaatsen voor het boeken van producten die wel en geen bevestiging vereisen?

Normale producten kunnen betalingen accepteren bij het afrekenen. Boekingen waarvoor een admin -bevestiging is vereist, kunnen dit echter niet doen. Vanwege het verschil in afrekenproces, moeten dit soort producten apart worden besteld.

( Terug naar boven. )

Is het mogelijk om handmatig een boeking te maken bij gebruik van de Product Add-ons-integratie?

Ja, boekingen kunnen handmatig worden aangemaakt (namens een klant), zelfs wanneer de integratie van Product Add-ons wordt gebruikt. Zie deze handleiding voor gedetailleerde stappen voor het handmatig aanmaken van een boeking met Product Add-ons.

( Terug naar boven. )

Wat gebeurt er met een boeking als een klant zijn betaling niet voltooit?

Een onbetaalde boeking wordt vastgehouden totdat de voorraadlimiet is bereikt. Deze instelling kan worden geconfigureerd in je WordPress -beheerder onder WooCommerce > Instellingen > Producten > Inventaris . Zodra die tijdslimiet is bereikt en de boeking nog steeds niet is betaald, wordt deze geannuleerd en komt het tijdvak beschikbaar voor een andere klant.

( Terug naar boven. )

Meer informatie