Veelgestelde vragen over de plug -in voor CSV -export van WooCommerce voor klanten/bestellingen/coupons

Hieronder vind je informatie over veelvoorkomende gevallen en problemen, en hoe je de plug -in WooCommerce Customer/Order/Coupon Export beter kunt gebruiken.

Selecteer een vraag om het antwoord te zien:

Antwoorden op veelgestelde vragen

Kunnen restituties worden geëxporteerd?

Ja, de extensie is compatibel met restituties en gebruikt een vooraf gedefinieerde of aangepaste indeling, afhankelijk van of de volgende velden zijn toegevoegd:

• refunded_total: Het bedrag van de restitutie.
  • Item_refunded: Het bedrag dat een specifiek artikel in de bestelling heeft ontvangen.
Terug naar boven

Zijn btw -nummers van klanten beschikbaar om te exporteren?

Het is standaard niet mogelijk, maar het gebruik van de WooCommerce Taxamo- of EU -btw -nummeruitbreidingen zorgt ervoor dat de btw -nummers van de klant die zijn opgegeven in bestellingen ook worden opgenomen in eenvat_number kolom in de orderexports.

Terug naar boven

Waarom ontbreken er gebruikers bij het exporteren van mijn klanten?

Een geregistreerde gebruiker moet eerst ten minste één bestelling plaatsen voordat deze wordt herkend als een "klant" en wordt weergegeven in de export van klanten .

Terug naar boven

Kunnen kolommen worden gedupliceerd in een aangepaste exportindeling?

Nee, kolommen dienen als sleutels voor de kolomkoppen, dus alle dubbele bronnen worden verwijderd om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met de gegenereerde export.

Terug naar boven

Kan de kolom Exportstatus worden verwijderd van de pagina's Bestellingen of Gebruikers?

Natuurlijk! Door naar de pagina Schermopties bovenaan deze schermen te gaan, kun je aanpassen welke kolommen zichtbaar zijn.

Terug naar boven

Kan ik geserialiseerde gegevens exporteren?

Ja, geserialiseerde gegevens kunnen in geserialiseerde vorm worden geëxporteerd. Om aangepaste meta toe te voegen , kun je een aangepaste indeling maken en de optie Alle meta opnemen gebruiken.

Terug naar boven

Waarom zijn er geen voorloopnullen in mijn Excel -export?

Excel verbergt standaard voorloopnullen. Dit wordt meestal gezien bij postcodes zoals "01234" - Excel verbergt de eerste nul en geeft "1234" weer. Om voorloopnullen zichtbaar te maken in de export, configureert u Excel om de kolom als tekst op te maken.

Terug naar boven

Hoe zorg ik ervoor dat buitenlandse en speciale tekens correct worden weergegeven in Excel?

Dit gebeurt vanwege een probleem met de codering die door Excel wordt gebruikt. Om door te gaan, moeten we Excel dwingen om UTF-8-codering te gebruiken om deze tekens correct weer te geven door dit fragment aan je site toe te voegen:

Waarschuwing: Zorg ervoor dat je weet hoe je veilig aangepaste code aan je site kunt toevoegen voordat je doorgaat.
add_filter( 'wc_customer_order_csv_export_enable_bom', '__return_true' );
Opmerking: UTF-8-tekens worden niet ondersteund in Excel voor Mac, dus tekens met accenten of speciale tekens worden correct weergegeven. Andere toepassingen die u kunt proberen, zijn:
Terug naar boven

Waarom worden al mijn gegevens in Excel in één kolom weergegeven?

Een veelvoorkomende reden voor dit probleem is dat je computer mogelijk is ingesteld om een ander scheidingsteken te gebruiken dan de standaard komma. Meestal kan de puntkomma als alternatief worden gebruikt. Scheidingstekens kunnen worden bijgewerkt in uw exportformaat .

Terug naar boven

Kunnen product-add-ons in het XML-bestand worden gescheiden om gemakkelijker te worden gevonden?

Op dit moment wordt deze mogelijkheid niet ondersteund voor XML -export. Als alternatief is er een codefragment beschikbaar dat in de meeste winkels zou moeten werken.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat je weet hoe je veilig aangepaste code aan je site kunt toevoegen voordat je doorgaat.
Terug naar boven

Hoe kan ik de tekencodering of XML -versie wijzigen?

De standaardinstellingen zouden voor de meeste sites moeten werken, maar je kunt dewc_customer_order_export_suite_format_definition filter om de tekencodering, standalone definitie, XML -versie of andere indelingsdefinities te filteren. Je kunt dit gebruiken als een voorbeeldfragment om aan de slag te gaan.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat je weet hoe je veilig aangepaste code aan je site kunt toevoegen voordat je doorgaat.
Terug naar boven

Meer info