Websitebeveiliging en back-ups Help

Veelgestelde vragen over back-ups

Website Backup is een dienst die wij aanbieden zodat onze klanten een back-up kunnen maken van hun site via FTP of SFTP. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over deze dienst.

‌‌V: Ik heb mijn FTP-wachtwoord gewijzigd, nu mislukken de back-ups.

Antwoord: Werk je FTP-wachtwoord bij in het dashboard voor back-ups.

‌‌V: Is er een limiet aan de hoeveelheid back-ups?

Antwoord: Er is een limiet van 4 GB per bestand.

‌‌V: Hoe werkt het proces voor het maken van back-ups?

Antwoord: Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor back-ups van je website, maken we een volledige website back-up. Daarna identificeren we dagelijks nieuwe en gewijzigde bestanden en maken we alleen een back-up van die wijzigingen om je volledige dagelijkse back-up te maken.

‌‌V: Kan ik de Website Backup gebruiken als mijn website gehost wordt bij een bedrijf buiten GoDaddy?

Antwoord: Ja. Je moet je FTP-informatie verstrekken, maar we kunnen een back-up maken van je website wanneer deze elders gehost wordt.